ALUCRA KAYMAKAMI CENGİZ’DEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL İLGİ

alucra-gazetesi-alucra-haberleri-giresun-haberleri-alucra-kaymakamindan-ogrencilere-ozel-ilgi-muhammet-cengiz

ALUCRA KAYMAKAMI CENGİZ’DEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL İLGİ

Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulunun öğrencilerine, çeşitli mesleklerin tanıtımının yapıldığı Kariyer Günleri adlı etkinliğinin bu seferki konuğu Alucra Kaymakamımız Sayın Muhammet CENGİZ oldu.

Kaymakamımız Sayın Muhammet CENGİZ okul yöneticilerinin isteğini geri çevirmeyerek katıldığı programda Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulunun öğrencilerine Kaymakamlık mesleğinin tanıtımını yaparak öğrencilerin bilinçlenmesini ve meslek seçimlerinde karar verirken sürecin kolay bir hale gelmesini sağladı.

Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulundan yapılan açıklamada ise :

Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında planlanan meslek tanıtımlarında kaymakamlık mesleği tanıtıldı. Kaymakamlık mesleği ilçe Kaymakamı Muhammet CENGİZ tarafından tanıtıldı. Mesleğe hazırlanırken nasıl bir çalışma sergilediği ve meslek hayatındaki işleyişleri ve deneyimleri öğrencilerimizle paylaşarak öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Kariye günü etkinliğimize katılım gösterdiği için ilçe Kaymakamı Muhammet CENGİZ’ e teşekkür ederiz denildi.

( https://sevketcanikliho.meb.k12.tr/icerikler/3meslek-tanitimi-gerceklestirildi_13883878.html )

Bizde Alucra Gazetesi ailesi olarak ilçemizde eğitim gören öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunan başta Alucra Kaymakamımız Sayın Muhammet CENGİZ ‘e, Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü ve değerli öğretmenlerine teşekkür eder bu tür çalışmaların devamını dileriz.

 

ALUCRA KAYMAKAMI MUHAMMET CENGİZ KİMDİR ?

Kaymakamımız sayın Muhammet CENGİZ; 1988 yılında Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladıktan sonra 2015 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümümünden mezun oldu.

2022 yılında 110. Dönem Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kırıkkale Valilik stajına müteakip, Hatay’ın Belen İlçesinde 1. Dönem Kaymakam Refikliği stajını, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2. Dönem Kaymakam Refikliği stajını tamamladı.

12.08.2022 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile ilçemize Kaymakam Vekili olarak görevlendirildi.

( http://www.alucra.gov.tr/makam )

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALUCRA KAYMAKAMI CENGİZ’DEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL İLGİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN