KABAKTEPE KÖYÜ YOL BEKLİYOR

featured

KABAKTEPE KÖYÜ YOL BEKLİYOR

Alucra Kabaktepe Köyü sakinleri yıllardır bekledikleri yol çalışmalarının bir an önce hayata geçmesini bekliyorlar. Köye ulaşım sağlanan yollarda yer yer ciddi ve büyük bozulmaların görüldüğü, bu bozulmaların ulaşımı daha güç hale getirdiği belirtiliyor.

alucragazetesi alucrahaberleri giresunhaberleri kabaktepe koyu yol bekliyor 2 1 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

Alucra Kabaktepe Köyünü Kalkındırma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Fahri Yeşilbaş köylerinin yol sorunu ile alakalı gazetemize şu açıklamayı yaptı:

Alucra Kabaktepe Köyü sakinleri olarak yol konusunda çok ciddi sıkıntılarımız var. 2011 yılından bu güne ilçemizden gelip geçen bütün mülki ve idari amirlerin hepsi ile özel olarak konuştuk, ziyaret ettik ama yol yapımı konusunda bir türlü çözüm bulamadık. Devletimiz Hakkari’den Edirne’ye yatırımları eksiksiz olarak yaparak insanının her türlü ihtiyacı gidermek için çaba sarf etmektedir ama köyümüz maalesef yol konusunda hep geri planda kalmıştır.

Alucra’da en büyük sıkıntımız kış zamanlarında nüfusumuzun köyde az olmasıdır. Devlet yatırımları köy nüfusunu dikkate alarak yapıyor bu nedenle köyde kış aylarından yaşayan nüfus az olması da dikkate alarak köyümüz hep geri plana itilmektedir. Yaz aylarında köy nüfusumuz oldukça kalabalık oluyor ama artık yıllardır bozuk yollardan dolayı kimse köye gitmek istemiyor. Köyümüzün sınır komşusu Dereçiftlik köyüne kadar yollar asfaltlandı fakat bizim köyümüzün yolu ne gerekçe ile asfalt yapılmadı merak ediyoruz. Köylülerimizi bir arada tutan bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yeni nesli köyle, Alucra ile bağının kopmaması için büyük gayret gösteriyoruz ama gençler köyde cep telefonlarının çekmediğini, yolların bozuk olmasını bahane göstererek köye gelmek istemiyorlar. Kabaktepe Köyü Dernek Başkanı olarak köyüm adına Devlet büyüklerimizden, siyasilerimizden yardımlarını rica ediyoruz.”

dedi.

alucragazetesi alucrahaberleri giresunhaberleri kabaktepe koyu yol bekliyor Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

alucragazetesi alucrahaberleri giresunhaberleri kabaktepe koyu yol bekliyor 3 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KABAKTEPE KÖYÜ YOL BEKLİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 29 Ağustos 2023, 10:53

    Koyumuzle ilgili haber yapan Alucra Gazetesine sonsuz teşekkür ederiz yetkililerimizden acil çözüm bulmalarını bekliyoruz

    Cevapla
  2. AlucraGazetesi yayın direktörü ve sahibine Kabaktepe koyu sakini olarak sesimizi yetkililere duyurmamiza vesile olur inşallah çok çok teşekkür ederim

    Cevapla
Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN