ALUCRASPOR LİGE HARİKA BAŞLADI, 1. HAFTA SONA ERDİ

featured

ALUCRASPOR LİGE HARİKA BAŞLADI

Alucrasporumuz bugün, Giresun ” Mehmet Aksu ” 2. Amatör Büyükler Ligi ilk maçında Çepnispor ile karşılaştı.

Bugün saat 13:00’da Bulancak ek stadında oynanan karşılaşma ile lige merhaba diyen Alucrasporumuzun, sahadan farklı galip ayrılarak lige harika başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren ortada geçen maçta etkili olan Alucrasporumuz gol sessizliğini 44. dakikada genç oyuncusu Eyüphan Candan ile bozdu.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarı etkili futboluna devam eden Alucrasporumuz 55. dakikada Kadir Kurt ile farkı ikiye çıkardı. 57. dakikada penaltı kaçıran takımımız 60. dakikada Kenan Uzun’un attığı gol ile durumu 3-0’a getirdi.

Genç oyuncu Eyüphan Candan’ın 83. dakika attığı gol ile maçta durum 4-0 olurken, ev sahibi takım Çepnispor’un son dakikalarda bulduğu golle maç 4-1 Alucrasporumuzun galibiyeti ile tamamlandı.

ALUCRA GAZETESİ OLARAK ALUCRASPORUMUZU ALMIŞ OLDUKLARI GALİBİYET İÇİN TEBRİK EDİYOR, SEZONUN GERİ KALANINDA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUZ.

alucraspor lige harika basladi 1hafta sona erdi Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALUCRASPOR LİGE HARİKA BAŞLADI, 1. HAFTA SONA ERDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN