ALUCRASPOR U14 TAKIMI HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE

featured

ALUCRASPOR U14 TAKIMI HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE

Alucraspor U14 takımı bugün deplasmanda Keşapspor ile karşılaştı. Keşap ilçe stadından saat: 14:00 da oynanan karşılaşma keşapsporun 8-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Alucraspor tarihinde ilk kez oluşturulan U14 takımı geçtiğimiz hafta ilk maçına, evinde Alucra İlçe Stadında çıkmıştı. Bu hafta ise deplasmanda Keşapspor ile karşılaşan takımımız geçen haftaya göre çok daha iyi ve umut verici olarak maçta kendini gösterdi.

alucra gazetesi alucra haberleri giresun haberleri alucraspor u14takimi her gecen gun daha iyiye 2 1 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

Halihazırda daha yeni uyum içerisinde maçlara çıkan, ilk defa resmi maçlarda forma giyen gençlerimiz her geçen hafta kendilerine güvenerek ve profesyonelliğe alışarak yollarına emin adımlar ile devam ediyorlar. Alucraspor’un gelecek yıllardaki A takım oyuncuları olacak olan gençlerimiz erken yaşlarda bu serüvene hazırlanmış oluyorlar.

ALUCRA GAZETESİ OLARAK GENÇLERİMİZE BU İMKANI SAĞLAYAN BAŞTA ALUCRASPOR KULUBÜ BAŞKANI OSMAN CANER TİRYAKİ VE YÖNETİMİ OLMAK ÜZERE, TAKIMIMIZA DESTEK OLAN BÜTÜN SPONSORLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

alucra gazetesi alucra haberleri giresun haberleri alucraspor u14takimi her gecen gun daha iyiye 3 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

alucra gazetesi alucra haberleri giresun haberleri alucraspor u14takimi her gecen gun daha iyiye 4 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALUCRASPOR U14 TAKIMI HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN