SEYFETTİN DOKUMACI KÜTÜPHANESİ AÇILDI

featured

SEYFETTİN DOKUMACI KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Geçtiğimiz aylarda PTT Çalışanları Derneği tarafından ilçemize kazandırılacağı açıklanan Şehit Postacı Seyfettin Dokumacı Kütüphanesi açıldı.

Uzun bir süredir hazırlıkları devam eden kütüphanede demirbaş temininin ardından Alucra Halis Akmen Çok Programlı Lisesi Pansiyonu’nda ayrılan alana kurulan kütüphanenin açılışı bugün yapılarak öğrencilere hizmet etmeye başladı.

seyfettin dokumaci kutuphanesi acildi 4 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

Şehit Postacı Seyfettin Dokumacı Kütüphanesi’nin açılışına Alucra Kaymakamı Muhammet Cengiz, kurum amirleri, PTT Çalışanları Derneği yetkilileri, Alucra Muhtarlar Derneği Başkanı ve eski PTT çalışanı Dursun Selamet Koçak başta olmak üzere davetliler katıldı.

PTT Çalışanları Derneği yetkilileri Alucra Kaymakamı Muhammet Cengiz ve davetlilere kütüphane hakkında bilgiler vererek kütüphane içerisinde gezildi.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Alucra Muhtarlar Derneği Başkanı ve eski PTT çalışanı Dursun Selamet Koçak;

PTT Çalışanları Derneği olarak 1997 yılında şehit olarak aramızdan ayrılan mesai arkadaşımız Seyfettin Dokumacı adına kütüphane kurmanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Alucra Halis Akmen Çok Programlı Lisesi Pansiyonu’na kurmuş olduğumuz kütüphanemiz öncelikle öğrencilerimize, okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Kütüphanemizin okulumuza kazandırılmasında emeği geçen PTT Çalışanları Derneği Yönetim Kuruluna ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim dedi.

seyfettin dokumaci kutuphanesi acildi 2 1 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

seyfettin dokumaci kutuphanesi acildi 3 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SEYFETTİN DOKUMACI KÜTÜPHANESİ AÇILDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN