ALUCRALI OYUNCU FATİH SULTAN MEHMET’İ CANLANDIRIYOR

featured

ALUCRALI OYUNCU FATİH SULTAN MEHMET’İ CANLANDIRIYOR

TRT ekranlarında yayınlanmaya başlanan ” Fetihler Sultanı Mehmet ” dizisinin başrol oyuncusu olarak Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Serkan Çayoğlu aslen Alucralı.

Alucralı bir baba ve Şiranlı bir annenin çocuğu olan Serkan Çayoğlu, dizide göstermiş olduğu güzel performansla gündeme geldi. Üç kardeş olan Çayoğlu ülkemizde ve yurt dışında birçok dizide rol aldı.

alucrali oyuncu fatih sultan mehmedi canlandiriyor 2 1 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

Serkan Çayoğlu 31/5/1987 de Almanya’da doğdu. Çift yumurta ikizi olan Erkan dışında bir kardeşi daha olan Serkan Çayoğlu’nun babası Alucralı annesi ise Şiranlıdır. Uzun yıllar Nürnberg’de yaşadı, Avrupa’da 7 yıl profesyonel modellik yaptı. Aynı zamanda üniversitenin tiyatro kulübündeki oyunlarında yer aldı.

Sonraki yıllarda Türkiye’ye gelen Çayoğlu, ülkemizde ve yurt dışında birçok dizide rol aldı. Son olarak ise Fetihler Sultanı Mehmet dizisinde gösterdiği performansla kendinen söz ettirdi.

ALUCRALI HEMŞERİMİZ SERKAN ÇAYOĞLU’NA KARİYERİNDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUZ.

alucrali oyuncu fatih sultan mehmedi canlandiriyor 3 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALUCRALI OYUNCU FATİH SULTAN MEHMET’İ CANLANDIRIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN