ALUCRASPOR ÇAVUŞOĞLUSPOR ‘U KONUK EDİYOR

featured

ALUCRASPOR ÇAVUŞOĞLUSPORU KONUK EDİYOR

Alucrasporumuz Giresun ” Mehmet Aksu ” 2. Amatör Büyükler Ligi C grubu beşinci hafta maçında Çavuşoğluspor’u konuk ediyor.

Alucrasporumuz 21 Nisan saat 14:00’da Alucra ilçe stadında lig ikincisi Çavuşoğluspor ile çok önemli bir maça çıkarken, takımımız kendi evinde oynanacak olan maçı kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Alucraspor liginde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet bir beraberlik sonucunda topladığı 10 puan ile liderken Çavuşoğluspor 10 averaj eksiği ile ikinci sırada yer alıyor.

Bu hafta liderlik ve ligin geri kalanındaki şampiyonluk yarışı için önemli virajlardan birine giren Alucrasporumuz tecrübeli teknik ekip ve kadrosu ile birlikte bu virajı sorunsuz atlatmak istiyor. Alınacak olan galibiyet sonucunda hanelere yazılacak 3 puan olsada maçın önemi 3 puandan çok çok daha fazla. Takımımız, Çavuşoğluspor maçına eksik oyuncusu bulunmadan tam kadro çıkacak.

ALUCRA GAZETESİ OLARAK BU ÖNEMLİ MAÇTA ALUCRASPORUMUZA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERKEN, ALUCRALI VATANDAŞLARIMIZI TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAMAYA DAVET EDİYORUZ.

alucraspor cavusoglusporu konuk ediyor 2 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

alucraspor sampiyonluk yolunda farkli kazandi 3 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALUCRASPOR ÇAVUŞOĞLUSPOR ‘U KONUK EDİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN