BAŞKAN TİRYAKİ : ” TAKIMIMIZ EMİN ADIMLAR İLE İLERLİYOR “

featured

BAŞKAN TİRYAKİ : ” TAKIMIMIZ EMİN ADIMLAR İLE İLERLİYOR “

Alucrasporumuz Giresun ” Mehmet Aksu ” 2. Amatör Büyükler Ligi C grubu dördüncü hafta maçında bugün 15 Temmuz spor kompleksinde Seka Aksupor’a konuk oldu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskın oyunu ile rakibini sahasına hapseden Alucraspor, maçın 8. dakikasında tecrübeli futbolcusu Buğra İbrahim Gülal ile gol perdesini açtı ve maçın 10. 22. ve 28. dakikalarında sahneye çıkan Hüseyin Aydın arka arkaya attığı 3 gol ile maçta durumu 4-0’a getirdi. İlerleyen dakikalarda ise Tayfun Yıldız attığı 2 gol ile durumu 6-0 yaptı ve ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

İlk yarı sonunda soyunma odasına giden takımlar ikinci yarı için sahaya çıkacağı sırada rakip takım Seka Aksuspor ikinci yarıya çıkmama kararı aldı ve maçın hakemi karşılaşmayı tatil etti. Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun maçı aynı skorla tescil etmesi bekleniyor.

BAŞKAN TİRYAKİ’DEN GAZETEMİZE ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

Alucrasporumuzun son iki sezon içerisinde gösterdiği güzel performansını ve Alucraspor tarihinde ilk kez oluşturulan U-14 ve U-17 gibi genç takımların çıkarılmasını sağlayan Alucraspor Kulübü Başkanı Osman Caner Tiryaki gazetemize özel açıklamalar yaptı. İşte o açıklama ;

 

Alucraspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak yol arkadaşlarım ile birlikte son iki sezon içerisinde güzel işler başarmaya, Giresun ve çevre ilçelerde Alucramızı en güzel şekilde temsil etmeye gayret gösterdik.

 

Daha öncelerde yapılmayanı başararak kulüp malzemelerinden maç öncesi ve sonrası futbolcularımızın konforuna kadar, genç takımlardan transferlerimize kadar birçok alanda Alucrasporumuza yenilikler ve artılar katmaya çalıştık, ne mutlu bize bunların hepsini istediğimiz şekilde başardık.

 

Bu sezon başında ise öncelikli hedefimiz olan teknik adam sorununu İsa Tan hocamız ile çözerek, onun direktifleri ile birlikte futbolcu transferlerimizi yaparak sezona başladık. İlk haftalardan itibaren sahada göstermiş olduğumuz etkili futbol neticesinde bugün lider olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Takımımızı en az iki üst lig seviyesinde futbol oynayacak seviyeye getirerek mevcut ligimizde mücadele ediyoruz. Takımımıza kattığımız futbolcularımızın hepsinin süper amatör lig tecrübeleri var. Bütün bunların sayesinde bugün takımımız Mehmet Aksu 2. Amatör Büyükler Ligi C gurubunda emin adımlar ile ilerliyor.

 

Alucramızı her alanda olması gerektiği gibi spor alanında da en iyi şekilde temsil etmek için yönetim kurulundaki yol arkadaşlarım ile birlikte oluşturduğumuz kendi öz kaynaklarımızla Alucrasporumuzu sezon sonunda şampiyon yaparak bir üst lige çıkaracağız.

 

Bu yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen ana sponsorumuz ERS Gümrük Müşavirliği A.Ş yönetim kurulu başkanı Ersin Oturak, Halk Faktoring Genel Müdürü Selahattin Süleymanoğlu ve İpek Yapı Market sahibi Hüseyin İpek beyefendilere Alucraspor Kulübü adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

 

baskan tiryaki takimimiz emin adimlarla ilerliyor 2 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

alucraspor seka aksupor karsisinda 2 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

alucraspor sampiyonluk yolunda farkli kazandi 3 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN TİRYAKİ : ” TAKIMIMIZ EMİN ADIMLAR İLE İLERLİYOR “

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN