ALUCRASPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA FARKLI KAZANDI, 6-0

featured

ALUCRASPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA FARKLI KAZANDI

Alucrasporumuz Giresun ” Mehmet Aksu ” 2. Amatör Büyükler Ligi C grubu üçüncü maçında Darıköysporu evinde ağırladı.

Saat 13:00’da Alucra İlçe Stadında başlayan karşılaşmaya etkili başlayan Alucrasporumuz eline geçirdiği net üç gol pozisyonundan yararlanamadı. Etkili futboluna devam eden Alucrasporumuz maçın 20. dakikasında defans arkasına atılan uzun pasta kalecinin sert müdahalesine maruz kalan Hüseyin Aydın yere düştü ve hakemin beyaz noktayı göstermesiyle penaltı kazandı.

alucraspor sampiyonluk yolunda farkli kazandi 3 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

Topun başına geçen Hüseyin Aydın topu filelere yollayarak durumu 1-0’a getirdi. İlk golden 15 dakika sonra 35. dakikada ceza sahası içerisinde oyuncumuza yapılan sert müdahale sonrasında hakem tekrar penaltı noktasını gösterdi ve bu sefer topun başına geçen Temel Gül penaltıyı gole çevirerek durumu 2-0 yaptı.

İlk yarının bitimine çok kısa bir süre kala 40. dakikada Temel Gül’ün güzel pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Tayfun Yıldız ayağının içi ile topu filelerle buluşturarak takımımızın üçüncü golünü attı. İkinci yarı başında başlayan yoğun dolu yağışı nedeniyle bir süre ara verilen maçta 52. dakikada sahneye tekrar çıkan Hüseyin Aydın durumu 4-0 yaptı.

alucraspor sampiyonluk yolunda farkli kazandi 4 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

Maçın 61. dakikasında tecrübeli futbolcu Temel Gül kendisinin 2. takımımızın 5. golünü atarak durumunu 5-0’a getirdi. Bu golden 4 dakika sonra 65. dakikada takımımızın genç yeteneği Emirhan Çağlayan’ın ceza sahası dışından çektiği muhteşem şutun ağlarla buluşmasıyla durum 6-0 oldu ve maç bu skorla tamamlandı.

ALUCRA GAZETESİ OLARAK, ALUCRASPORUMUZU ALMIŞ OLDUĞU GALİBİYETTEN DOLAYI TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

alucraspor sampiyonluk yolunda farkli kazandi 2 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALUCRASPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA FARKLI KAZANDI, 6-0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN