ALUCRASPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

featured

ALUCRASPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Alucraspor Giresun 2. Amatör Liginde grubunun belli olmasından sonra bugün yaptığı antreman ile yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk olarak Alucraspor Kulübü Başkanı Osman Caner Tiryaki, Başkan Yardımcısı Onur Ekşi ve A takım oyuncuları düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda yeni sezonda yapılması planlanan uygulamalar hakkında bilgi alışverişi yapılarak şampiyonluk yolunda her iki tarafın elinden gelen her şeyi yapacağı belirtildi.

Toplantının ardından bugün yaptığı antreman ile sezonu açan Alucraspor’da tek parola şampiyonluk. Yapılacak olan transferlerinde zaman içerisinde katılacağı antremanlar zamanla sıklaşarak devam edecek.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunun Alucraspor Kulübü Başkanı Osman Caner Tiryaki;

Bu sezona daha iddialı olarak hazırlanmaya başladık. Gerek mevcut futbolcularımız gerekse transferlerimiz ile bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.

Futbolcularımızla yapmış olduğumuz toplantı verimli bir şekilde geçti. Görüş ve önerilerimiz ile eksiklerimizi tamamlayarak yolumuza devam edeceğiz. Yönetim, teknik ekip ve futbolcularımızla birlikte şampiyonluk için kenetlenmiş durumdayız.

Sezon öncesi ve sezon içerisinde taraftarlarımızın desteği çok önemli. Alucralı vatandaşlarımızı Alucrasporumuzun yanında ve destek olmaya davet ediyorum dedi.

ALUCRA GAZETESİ OLARAK ALUCRASPORUMUZA YENİ SEZONDA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERKEN, VATANDAŞLARIMIZI DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ.

alucragazetesi alucra alucraspor yeni sezon hazirliklarina basladi Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALUCRASPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN