GİRESUNLU CANSU BEKTAŞ , REKORDAN REKORA KOŞUYOR

featured

GİRESUNLU CANSU BEKTAŞ , REKORDAN REKORA KOŞUYOR

Giresunlu hemşerimiz Cansu Bektaş Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonasında birinci oldu.

Başkent Sofya’da gerçekleştirilen şampiyonanın ilk gününde 45 kiloda podyuma çıkan Cansu Bektaş, koparmada 75 kilo ile altın, silkmede 88 kilo ile gümüş madalya kazanırken, toplamda ise 163 kilo ile 23 yaş altı Avrupa rekoru kırarak altın aldı ve üst üste 2. kez Avrupa Şampiyonu olmayı başardı.

Böylece Cansu, şampiyonada 2 altın, bir gümüş madalya aldı ve bir Avrupa rekoru kırdı.

alucra gazetesi alucra habaerleri giresun haberleri giresunlu cansubektas rekordan rekora kosuyor 2 1 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

KENDİ REKORUNU KIRDI, AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Giresunlu hemşerimiz Cansu Bektaş gururumuz olmaya devam ediyor. Kendisine ait olan Avrupa Rekorunu egale eden Cansu, çıtayı üstlere çıkarmaya devam etti.

alucra gazetesi alucra habaerleri giresun haberleri giresunlu cansubektas rekordan rekora kosuyor Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GİRESUNLU CANSU BEKTAŞ , REKORDAN REKORA KOŞUYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN