GİRESUN’DA HEYACAN VAR – CHP LİSTEYİ AÇIKLADI

alucra-gazetesi-alucra-haberleri-giresun-haberleri-chp-milletvekili-listesini-acikladi

GİRESUN’DA HEYACAN VAR – CHP LİSTEYİ AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ’nin Giresun Milletvekili aday listesi belli oldu. Giresun’da liste başında kadın aday var.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ’nin Giresun Milletvekili adayları şöyle;

1- Elvan Işık Gezmiş
2- Reşat Nuri Özdemir
3- Fikri Bilge
4- Hakan Adanır

14 Mayıs seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ‘nden milletvekili adayı gösterilenlerin isimleri açıklanmaya başladı. Son halini alan milletvekili aday listesi gün içinde Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilecek.

Bu sabah Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde düzenlenen Parti Meclisi (PM) toplantısı sona erdi.

Toplantıda, 14 Mayıs seçimleri ilgili hazırlıklar masaya yatırıldı, son halini Cumhuriyet Halk Partisi lideri ve Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği milletvekili aday listesi, PM’nin onayına sunuldu.

Millet İttifakı çatısı altında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti, kendi logolarıyla ve listeleriyle seçime katılacak. DP, Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi de adaylarını Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden gösterdi.

Saadet, DEVA Partili, Demokrat ve Gelecek Partili 40 adayın da bulunduğu milletvekili aday listesi gün içinde Yüksek Seçim Kurulu’na saat 15.00’da teslim edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GİRESUN’DA HEYACAN VAR – CHP LİSTEYİ AÇIKLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN