MÜDÜR ÖNCÜ OLDU, ALUCRA’DA KURS AÇILDI

featured

MÜDÜR ÖNCÜ OLDU, ALUCRA’DA KURS AÇILDI

Alucra Ziraat Bankası Müdürü Ercan Yıldız, geçtiğimiz günlerde Günügüzel Köyüne gerçekleştirdiği ziyaret meyvelerini verdi.

Gerçekleşen ziyarette Günügüzel Köyünde bulunan vatandaşlarla hayvancılığın geliştirilmesi yönünde yapılan toplantı sonucunda, gerçekleşen faaliyetlerin resmi kurumlarca daha çok desteklenmesi için sertifika alınması için görüş birliğine varıldı.

İlerleyen günlerde ise Alucra İsmail Hakkı Tekışık Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zehra Yağmur Zorba’nın destek ve katkılarıyla Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Süt Sığırı Yetiştiriciliği kursu açıldı. Açılan kursta usta öğretici olarak Alucra Turan Bulutçu Myo Müdür Yardımcısı Sinan Kuzucu ve veteriner hekim Celal Gökçe görev yaptı.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası Alucra Şubesi Müdürü Ercan Yıldız;

Köylerimizde yaşayan gençlerimizin köylerini bırakıp gitmemeleri için, köylerinde mücadele veren gençlerimizin desteklenmesi için bu projeyi hayata geçirdik.

Her zaman üreticinin yanında olarak bu tarz faaliyetlere öncü olmak için çalışıyoruz. Bu konuda desteklerini eksik etmeyen Alucra İsmail Hakkı Tekışık Halk Eğitimi Merkezi yönetimine ve usta öğreticilerimize teşekkür ediyorum dedi.

12.02.2024 – 15.03.2024 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirilen kursun sınavları yapılarak, sınavı başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

mudur oncu oldu alucrada kurs acildi 2 1 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

mudur oncu oldu alucrada kurs acildi Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MÜDÜR ÖNCÜ OLDU, ALUCRA’DA KURS AÇILDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN