MHP GİRESUN’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

featured

MHP GİRESUN’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

31 Mart 2024 Pazar günü Mahalli ve yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun’da aday tanıtım toplantısı düzenledi.

mhp giresunda belediye baskan adaylarini tanitti 2 1 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

Tüm Giresun halkının davetli olduğu toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Alucra Belediye Başkanı Adayı Mete Metinyurt ve beraberindeki heyet katılım sağladı. 9 Mart 2024 Cumartesi akşamı saat 18.00’da 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’da gerçekleştirilen toplantıda Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri adaylarının tanıtımları yapıldıktan sonra Mehteran takımı, Halk ozanları Alperen Kekilli ve Akdeniz Erbaş sahne aldı.

mhp giresunda belediye baskan adaylarini tanitti 4 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

Toplantı sonrasında gazetimize bir açıklama yapan Milliyetçi Haraket Partisi(MHP) Alucra belediye başkan adayı Mete Metinyurt;

Öncelikli olarak Giresun Milletvekilimiz Ertuğrul Konal beye, Giresun İl Başkanımız Abdullah Karaosmanoğlu’na,aday tanıtım toplantısını görkemli bir şekilde tamamlanmasında emeği geçenlere, ahde vefa örneği sergileyerek katılımı yoğunlaştıran program akışına çoşku katan tüm hemşehri ve parti mensubularına davamızın birliğine emek ve gönül veren tüm camiamıza teşekkür ederim dedi.

Haber: Yavuz Kayacık

mhp giresunda belediye baskan adaylarini tanitti 3 Alucra, Alucra Gazetesi, Alucra Haberleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP GİRESUN’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Alucra Gazetesi, Alucra, Alucra Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

BİZİ TAKİP EDİN, HABERLERİ İLK SİZ OKUYUN